7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Prosta pasta z czerwonej fasoli

Średnia ocena: [4.714285714285714 z 7 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [4]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 1

1/2 puszki czerwonej fasoli
łyżka oliwy
płaska łyżeczka słodkiej papryki
szczypta ostrej papryki
oregano
mały ząbek czosnku
sól i pieprz do smaku

Przygotowanie:

Fasolę odsączyć z zalewy, połączyć z resztą składników i zblendować. Gotowe! :)
Nadesłał(a) AgCherryBlossom, dnia: 2012-11-28 18:50:59.878
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:


Dobry przepis baza - dodałam oliwek i słonecznika bo były pod ręką. wyszło pycha :)
czemutotak 2015-01-19 19:24:49.064


Przepyszne! Nawet moja niewegańska rodzina była zachwycona, fantastyczne połączenie z tymi ogórkami.
Niflheim 2014-02-18 18:04:52.059

polecam zostawić pastę na 1 dzień w lodówce, jest o wiele smaczniejsza :)
~Laura 2014-02-05 20:18:44.889

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z czerwonej fasolki i wędzonego tofu (wegańska)
Prosta pasta z zielonej soczewicy (wegańska)
Prosta surówka z czerwonej kapusty z koperkiem (wegańska)
Prosta pasta z soczewicy (ze smażoną cebulką i czosnkiem) (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasoli (ovo-wege)
Pasta z czerwonej soczewicy na ostro (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasoli i sera (lakto-wege)
Barszcz czerwony na zakwasie z fasolką (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasolki i tofu (wegańska)
Sałatka z awokado i czerwonej fasolki (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas