7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 2

opakowanie mrożonego szpinaku
opakowanie mrożonej fasolki szparagowej
pieczarki - 5 szt.
cytryna
gałka muszkatołowa
czosnek
cebula

Przygotowanie:

Podsmażyć na oliwie z oliwek czosnek z cebulką i pieczarkami. Dodać szpinak i odrobinę soku z cytryny, przyprawić wg uznania. Wrzucić ugotowaną fasolkę. Całość wymieszać i chwilę podgrzać.

Po nałożeniu można dodać pomidory suszone w oleju i ew. kawałek sera pleśniowego.

Wskazówki i uwagi:

Po nałożeniu można dodać pomidory suszone w oleju i ew. kawałek sera pleśniowego.
Nadesłał(a) Ula, dnia: 2012-11-29 22:10:45.61
Źródło/autor przepisu: przepis własny
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Makaron ze szpinakiem, kukrydzą i fasolką szparagową (wegańska)
Fasolka szparagowa z bobem, tofu i szpinakiem (wegańska)
Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege)
Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege)
Fasolka szparagowa (weki) (wegańska)
Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska)
Fasolka mung ze szpinakiem (wegańska)
Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege)
Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege)
Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas