7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

kilka brukselek
kilka pieczarek
papryka zielona
pomidor żółty i czerwony
cebula czerwona
curry
musztarda
pieprz, sól
papryka
olej rzepakowy

Przygotowanie:

Do gotującej się wody wrzucić brukselkę, pod koniec gotowania dorzucić pokrojoną paprykę (żeby szybciej doszła). Na patelni rozgrzać trochę oleju, dodać musztardę, pokrojoną cebulkę, pieczarki i pomidorki. Po chwili odcedzić brukselkę z papryką i dodać do reszty (brukselkę lepiej rozdrobnić lekko) oraz doprawić do smaku :) Podusić się kilka minut i gotowe :)
Nadesłał(a) Dzik, dnia: 2012-12-04 23:37:20.073
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Roszponkowo-gruszkowy zawrót głowy z wędzoną mozzarellą (lakto-wege)
Placki kalafiorowo-brukselkowe (wegańska)
Kotleciki ziemniaczano-brukselkowe (wegańska)
Napar przeciw bólom głowy (wegańska)
Zielono mi w głowie (ryż z cukinią i papryką) (wegańska)
Zapiekanka przykryta beszamelowo-brukselkową pierzyną (wegańska)

Nowości:

Orientalna brukselka z mlekiem kokosowym (wegańska)
Zupa z cukinii i jarmużu (wegańska)
Proste naleśniki z bananem i kakao (wegańska)
Komosa na czerwono (wegańska)
Niebiańska Tarta Gruszkowo Jabłkowa (lakto-wege)
Proste burgery soczewicowo-jaglane (wegańska)
Surówka z mizuny w lekkim winegrecie (wegańska)
Domowa zupka instant (wegańska)
Dynia z papryką (wegańska)
Rosół z brukselką (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas