 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska Składniki:biszkopt:
 2 szklanki cukru (najlepiej pudru) 2 szklanki mąki tortowej 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżeczki zastępnika jajek i szczypta sody, ale może być 1 łyżeczka sody 1/2 szklanki oleju 1 szklanka mleka sojowego (smak obojętny) aromat wanilinowy na wierzch: 2 opakowania galaretki (bez żelatyny) 1 jabłko Przygotowanie:Mieszamy wszystkie składniki (ja to robiłam w dowolnej kolejności).
 Po uzyskaniu jednolitej konsystencji wkładamy do rozgrzanego piekarnika (200 st. C). Biszkopt powinien się piec około 30-40 minut. Boki ciasta obkładamy jabłkiem, a co zostanie - wrzucamy do galaretki. Galaretką dekorujemy wierzch i pozostawiamy do wystygnięcia. 
		
			
		
		Nadesłał(a) Zina Marina, 
		dnia: 2013-03-01 21:54:43.509 Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej. 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:Ciasto truskawkowe z kremem i galaretką (wegańska)Wegańskie ciasto z budyniem i galaretką (wegańska) Ciasto z galaretką "zielone jabłuszko" (wegańska) Biszkopt z owocami i galaretką (bez ograniczeń) Galaretki jabłkowo-sezamowe (wegańska) Bananowiec z galaretką bez pieczenia (wegańska) Wegański sernik na zimno z galaretką i malinami (wegańska) Sernik jagodowy z tofu na zimno, z jagodową galaretką (wegańska) Jabłka w cieście (wegańska) Ciasto z rodzynkami (ovo-wege) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |