7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2-3 osób

jarmuż marynowany w imbirze
pomidory w puszce
fasolka czerwona z puszki
cebula cukrowa
pieczarki
papryka zielona
curry, sól, pieprz

Przygotowanie:

Jarmuż pocięłam na mniejsze kawałeczki (kupiłam gotowy w zaprawie imbirowej, ale można zrobić sobie taki olej imbirowy albo po prostu zastąpić przyprawą i olejem). Pieczarki pokroiłam, cebulkę - w małe paseczki, dodałam pomidory, paprykę i dusiłam. Na koniec wrzucamy fasolkę i przyprawiamy do smaku.

Wskazówki i uwagi:

Do środka można wkroić ziemniaki lub podać z kaszą czy ryżem.
Nadesłał(a) Dzik, dnia: 2013-02-19 22:55:05.481
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Potrawka z czerwonej fasoli z kostką sojową i warzywami (wegańska)
Pyszna potrawka z jarmużu z ziemniakami i curry (wegańska)
Czerwona potrawka curry z patelni (wegańska)
Czerwona potrawka warzywna z soczewicą (wegańska)
Potrawka z fasoli z cukinią i marchewką (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasoli (ovo-wege)
Sałatka z czerwonej fasoli i sera (lakto-wege)
Barszcz czerwony na zakwasie z fasolką (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasolki i tofu (wegańska)
Sałatka z awokado i czerwonej fasolki (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas