7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

soczewica sucha (zielona lub czerwona, przy czym czerwona jest lepsza)
koncentrat pomidorowy
marchewka
sól
ew. olej

Przygotowanie:

Gotujemy soczewicę w posolonym wrzątku. Gdy będzie miękka, dodajemy startą marchewkę i trochę koncentratu. Zależnie od tego jaką zupę lubimy, gęstą lub rzadką, dodajemy wody. Można kapnąć olejem.
Nadesłał(a) bonamartinka, dnia: 2013-03-24 21:29:07.452
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Tak, trochę inna niż ja gotuję ale na pewno doooobra:)
~just 2013-03-28 12:09:12.067

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa marchewkowo-soczewicowa (wegańska)
Zupa soczewicowo-marchwiowo-pomarańczowa (wegańska)
Marchewkowo-soczewicowa rozgrzewka (zupa krem) (wegańska)
Soczewicowa warzywna zupa z kawałkiem glonów kombu (wegańska)
Zupa soczewicowo-pomidorowa z włoszczyzną, ziemniakami i aromatycznymi przyprawami (wegańska)
Chleb na szybko (wegańska)
Kuskus z bananem, na szybko (wegańska)
Pasztet sojowo-soczewicowy (ovo-wege)
Sos pieczarkowo-soczewicowy (wegańska)
Witariański surowy barszcz na szybko (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas