7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pasta fasolowa z czosnkiem

Łatwa, tania i smaczna.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1 puszka czerwonej fasoli
3 łyżki oliwy z oliwek
2 ząbki czosnku
sól

Przygotowanie:

Fasolę z puszki odsączyć, dodać wyciśnięty czosnek, sól, oliwę z oliwek i zmiksować.

Wskazówki i uwagi:

Pysznie smakuje z tostami pełnoziarnistymi, ale w sumie do wszystkiego jest dobra :)
Nadesłał(a) kiń, dnia: 2013-03-31 21:05:48.439
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zimowa pasta fasolowa (wegańska)
Pasta fasolowo-orzechowa (wegańska)
Pasta pomidorowo fasolowa (wegańska)
Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska)
Pasta fasolowo-sojowa o smaku czosnkowym (wegańska)
Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska)
Pasta brokułowa z czosnkiem (wegańska)
Pasta serowa z majonezem i czosnkiem (bez ograniczeń)
Pasta grochowa z majerankiem i czosnkiem (wegańska)
Kanapkowa pasta słonecznikowa z czosnkiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas