7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 4

1 jabłko
1/2 szklanki suszonej żurawiny
sok z 1/2 cytryny
1 łyżeczka stewii lub cukru

Przygotowanie:

Żurawinę ugotować w wodzie, kiedy będzie prawie miękka dołożyć jabłko pokrojone w kostkę. Gotować do miękkości, dodać pozostałe składniki, całość zmiksować.

Wskazówki i uwagi:

Zimny podawać do sałatek, ciepły do kotlecików itp.
Nadesłał(a) zamiast notesu, dnia: 2013-05-25 06:56:36.526
Źródło/autor przepisu: http://zamiastnotesu.blogspot.com/2013/03/sos-zurawinowy.html
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos żurawinowy (wegańska)
Dżem żurawinowo-jabłkowy (wegańska)
Sos curry doprawiony tartym jabłkiem (np. z ryżem) (wegańska)
Tofu wędzone w sosie pomidorowym z jabłkiem i cebulą (wegańska)
Chutney żurawinowo-pomarańczowy na surowo (wegańska)
Sos kefirowo-ogórkowy ze świeżego lub kiszonego ogórka z jabłkiem (lakto-wege)
Surówka z młodego jarmużu z ogórkiem, jabłkiem i sosem śmietanowym (lakto-wege)
por zapiekany z jabłkiem (bez ograniczeń)
Ciasto dyniowe z jabłkiem (bez ograniczeń)
Racuchy drożdżowe z jabłkiem (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas