7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Kotlety z włoszczyzny

została mi włoszczyzna po pomidorowej więc zaimprowizowałam kotlety, kolejny raz okazuje sie że z improwizacji wychodzą dobre dania.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

ugotowana włoszczyzna po zupie
przyprawy: kurkuma, imbir, curry, kumin, chilli
mąka + mąka ziemniaczana
sól
olej do smażenia

Przygotowanie:

Blendujemy włoszczyznę, dodajemy przyprawy wg uznania, plus mąki dla zagęszczenia, dokładnie mieszamy, formujemy kotleciki i smażymy na rumiano z obu stron.
Nadesłał(a) pixi, dnia: 2013-09-22 13:56:19.357
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kotlety warzywne z włoszczyzny i papryki (ovo-wege)
Kotlety z tartych warzyw (włoszczyzny) (ovo-wege)
Kotlety z włoszczyzny, fasolki szparagowej i groszku konserwowego (ovo-wege)
Kotlety z gotowanych jarzyn - kapusty i włoszczyzny (wegańska)
Zupa z włoszczyzny z pomidorami (wegańska)
Włoszczyzna solona (do słoików) (wegańska)
Soczewica z warzywami (włoszczyzną) (wegańska)
Aromatyczna jarzynka z włoszczyzny (wegańska)
Paprykarz ryżowy z włoszczyzną (wegańska)
A może leczo? Z włoszczyzną i ew. z ciecierzycą (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas