7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Krem (pasta) z awokado z czosnkiem i ziołami

pikantna pasta do zimnego bufetu



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

2 awokado
1 cytryna
1 ząbek czosnku
3 łyżki ziół
sól
pieprz
ew. cebula
ew. jajko

Przygotowanie:

Miąższ awokado zmiksować, pokropić sokiem z cytryny, do musu dodać rozgnieciony czosnek i przyprawy.

Można dodać też cebulę lub [w wersji ovo-wege] jajko.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-12-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: ulotka hipermaketu HIT
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska)
Pasta awokado z twarogiem, czosnkiem i koperkiem (lakto-wege)
Guacamole - pasta z awokado z pomidorem i czosnkiem (wegańska & RAW)
Zupa sojowa z ziołami i czosnkiem (wegańska)
Masło z awokado z czosnkiem (wegańska)
Zupa-krem brokułowa z ziołami (wegańska)
Zupa-krem z dyni z ziołami (wegańska)
Krem z awokado i kakao (wegańska)
Pomidorowy krem z awokado (wegańska)
"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas