7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

3 jajka
szczypior
2-3 łyżki bułki tartej
sól
pieprz
oliwa z oliwek do smażenia

Przygotowanie:

Ugotować 2 jajka na twardo. Po przestygnięciu zetrzeć je na tarce (ja trę na tych najmniejszych oczkach).

Pokroić szczypiorek i wrzucić do miski z jajkami. Dodać 1 surowe jajko i bułkę tartą (uważajcie, żeby nie dać za dużo, bo będzie suche), sól, pieprz do smaku. Wszystko razem ugnieść do momentu, aż się złączą produkty. Uformować kotleciki i smażyć na złoty kolor na oliwie z oliwek. Smacznego :)
Nadesłał(a) Paulina93, dnia: 2013-11-11 22:41:45.813
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kotlety jajeczne z dodatkiem cebuli i natki (bez ograniczeń)
Kotleciki jajeczne (ovo-wege)
"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)
Sałatka jajeczna z rzeżuchą (bez ograniczeń)
Groszek ptysiowy 2-jajeczny (bez ograniczeń)
Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege)
Zapiekanka warzywna z sosem jajecznym (ovo-wege)
Pasta jajeczna doprawiona musztardą (bez ograniczeń)
Domowy makaron świąteczny (jajeczny) (bez ograniczeń)
Pizza jajeczna - omlet z warzywami (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas