7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Wegański omlet bezglutenowyPomysł na omlet powstał, gdy w sklepie z produktami indyjskimi kupiłam mąkę z fasoli mung (Moong). Służy ona do robienia indyjskich placków. My jemy to na słono, ale jeśli dodać cukier waniliowy i owoce, może zmienić się w potrawę na słodko.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 2-41 kubek [*] mąki z fasolki mung (moong) lub z ciecierzycy (fasolkę i ciecierzycę można też zmielić na mąkę w młynku do kawy)
1/4 kubka wody 1/2 łyżeczki sody kilka kropli soku z cytryny dowolne dodatki (cebula, czosnek, papryka, pieczarki) olej do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Wegańskie bezglutenowe pieguski (wegańska)Wegańskie jajka bezglutenowe (wegańska) Wegańskie czekoladowe muffinki (bezglutenowe) (wegańska) Wegańskie bułeczki na parze (bezglutenowe) (wegańska) Wegański omlet z dwóch rodzajów tofu (wegańska) Uttapam, czyli bezglutenowe, fermentowane indyjskie omlety ze strączkowców i ryżu (wegańska) Bezglutenowe wegańskie pierogi z cebulą i wędzonym tofu (wegańska) Wegańskie placki po węgiersku na szybko (bezglutenowe) (wegańska) Wegańskie, bezglutenowe ciasto czekoladowe z fasoli! (wegańska) Cebulowy gryczany wegański chleb bezglutenowy z automatu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~cardcubby 2017-08-11 14:50:30.79