7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pesto z awokado i rukoli

Błyskawiczne i zdrowe. Dobre jako sos do spaghetti, dip do maczania warzyw i krakersów, pasta kanapkowa lub dodatek do burgerów.

Średnia ocena: [3.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 4

1 dojrzałe awokado
ok. 60 g rukoli (1/2 sklepowego opakowania)
sok z ćwiartki cytryny
1 łyżka dobrej oliwy z oliwek
sól i pieprz

Przygotowanie:

Składniki umieszczamy w malakserze i blendujemy.
Nadesłał(a) nasse, dnia: 2014-02-15 20:13:48.351
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Zdjęcia do przepisu:


Nowe komentarze:


Przepis stanowi fajną bazę, ale trzeba doprawić, bo inaczej jest trochę jałowo-gorzkie. Osobiście polecam dodać płatki drożdżowe, sos sojowy i gałkę muszkatołową.
Avalo 2014-02-16 20:38:44.583

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pomidory z awokado na rukoli (wegańska)
Pesto z rukoli z pestkami dyni i ziemniakiem (wegańska)
Papryka nadziewana grochem i pesto z rukoli (wegańska)
Surówka z rukoli, kiwi, gruszki i awokado (wegańska)
Pesto (wegańska)
Sałatka z rukoli z mozarellą i pomidorkami (lakto-wege)
Surówka z rukoli z papają i cykorią (wegańska)
Surówka z pomidorów na rukoli i sałacie (wegańska & RAW)
Sos pesto (lakto-wege)
Pesto z cukinii (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas