7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sałatka ryżowa z awokado i rzeżuchą

Smaczna i sycąca sałatka dla amatorów awokado.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 2

- awokado
- 1/2 jabłka
- 1/2 cebuli
- ok. 150 g ryżu (sypnęłam "na oko")
- sok z 1/2 cytryny
- trochę rzeżuchy
- oliwa lub sojonez
- sól
- pieprz

Przygotowanie:

Wstawić ryż do gotowania, a w międzyczasie pokroić owoce i cebulę w kosteczkę, dodać ryż, przyprawy, polać oliwą, dodać rzeżuchę.
Nadesłał(a) hauadaj, dnia: 2014-05-13 22:43:55.731
Źródło/autor przepisu: moja nuda
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka jajeczna z rzeżuchą (bez ograniczeń)
Sałatka ryżowa z awokado, ananasem i kukurydzą (ovo-wege)
Sałatka ryżowa z awokado, fasolą i świeżymi warzywami (wegańska)
Sałatka z awokado i soczewicą (wegańska)
Sałatka imprezowa (ryżowa) (bez ograniczeń)
Sałatka ryżowa czosnkowa (ovo-wege)
Sałatka z awokado z jabłkiem i cebulą (ovo-wege)
Sałatka z zielonej fasoli i awokado (wegańska)
Sałatka z awokado i czerwonej fasolki (wegańska)
Sałatka ryżowa z jabłkiem i warzywami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas