7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Sos z tofu z gałką muszkatołową do pieczonych warzyw

Ma delikatny i specyficzny smak. Idealnie pasuje do pieczonej cukinii i klusek z kaszki kukurydzianej.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 10

1 kostka tofu (180 g)
1 puszka kukurydzy (285g)
gałka muszkatołowa w dowolnej ilości
1/2 łyżeczki soli/ 1 łyżka sosu sojowego
1 szklanka wody

Przygotowanie:

Pokruszyć tofu, wszystkie składniki umieścić w kielichu blendera, zmiksować.
Nadesłał(a) Niflheim, dnia: 2014-06-22 15:42:32.825
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sos beszamelowy z gałką muszkatołową (lakto-wege)
Placek ziemniaczany z gałką muszkatołową (wegańska)
Pieczarki zapiekane na puree ziemniaczanym z gałką muszkatołową (lakto-wege)
Placki z kukurydzy i kwaśnej śmietany z gałką muszkatołową (bez ograniczeń)
Chłodnik z buraczków z cebulą i gałką muszkatołową (lakto-wege)
Pieczarki duszone doprawione gałką muszkatołową (wegańska)
Halawa - Sudzi ka halawa (z szafranem i gałką muszkatołową) (wegańska)
Ciasto daktylowe z gałką muszkatołową lub cynamonem (wegańska)
Kotleciki z gotowanej brukselki z czosnkiem i gałką muszkatołową (wegańska)
Puree z cebuli z zasmażką i gałką muszkatołową (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas