7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Curry pomidorowe z soczewicą lub fasolką szparagową

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

torebka ryżu
soczewica lub fasolka szparagowa

sos:
cebula
pomidor
czosnek
sól
imbir
kminek
curry lub "garam masala"

Przygotowanie:

1. Warzywa rozdrobnić i gotować na małym ogniu, aż powstanie gęsty sos. Doprawić do smaku.
2. Oddzielnie ugotować soczewicę lub fasolkę szparagową, polać sosem.
3. Przyprawić, podawać z ryżem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-07-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: nieznane
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Do ryżu dodałem curry i podałem na talerzu 4 warstwy, pierwsza-żółty ryż curry, druga-brązowa soczewica, trzecia-czerwony sos, czwarta- zielona pietruszka, smaczne,aromatyczne i b. estetyczne
~k.leee 2007-02-11 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym (wegańska)
Fasolka szparagowa w mleczku kokosowym i curry (wegańska)
Fasolka szparagowa w prostym sosie pomidorowym (wegańska)
Sałatka makaronowa z fasolką szparagową i sosem pomidorowym (wegańska)
Ciecierzyca z pomidorowymi brokułami i fasolką szparagową (wegańska)
Zielona soczewica z ryżem, papryką, kukurydza i fasolką szparagową (lakto-wege)
Zielona lazania - z brokułem, fasolką szparagową, groszkiem i sosem pomidorowym (wegańska)
Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege)
Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege)
Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas