7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

4 cukinie
1 pęczek świeżej bazylii /ew. 1 łyżka suszonej/
2 ząbki czosnku
sól
pieprz
1 łyżka oleju sojowego
40 dag sera pleśniowego

Przygotowanie:

Cukinie umyć, osuszyć i naciąć wzdłuż w formie wachlarza. Umytą bazylię posiekać z czosnkiem natrzeć nią cukinię, posypać solą i pieprzem, pokropić olejem. Opiekać na folii aluminiowej ok. 20 minut.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-01-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, autor nn
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ryż z cukinią (wegańska)
Kotlety z cukini (wegańska)
Curry z cukini (wegańska)
Potrawka z cukinią (wegańska)
Makaron z cukinią (wegańska)
Tarta z cukinią i kwiatami dyni/cukini (wegańska)
Makaron z pomidorem i cukinią (wegańska)
Spaghetti z cukinią i ciecierzycą (lakto-wege)
Tarta z cukinią, pycha! (lakto-wege)
Cypryjska jajecznica z cukinią (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas