puszka.pl - pysznie!

Sałatka a la Anetek - meksykańska

Moja żelazna imprezowa sałatka.


Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

1 puszka czerwonej fasoli
1 puszka zielonej fasolki
1 puszka kukurydzy
żółty ser
jabłko
papryka - ładnie wygląda różnokolorowa
ze 2 ogórki kiszone lub konserwowe
ok. 20 małych marynowanych cebulek
majonez
chili

Przygotowanie:

Puszki odcedzić z zalewy. Ser żółty, jabłko, paprykę i ogórki pokroić w kostkę. Wszystko wymieszać. I już. Jako sos może być najzwyczajniejszy w świecie majonez, ze szczodrym dodatkiem chili...
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-01-29 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Aneta Baran

Twoje zapiski: