puszka.pl - pysznie!

Surówka z kapusty świeżej lub kiszonej z różnymi kiełkami


Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki:

kapusta biała, świeża lub kiszona
ogórek świeży lub kiszony
marchew
natka
2 łyżki kiełków rzeżuchy
2 łyżki kiełków pszenicy
2 łyżki kiełków słonecznika
2 łyżki kiełków soi
2 łyżki kiełków lucerny
łyżka oleju sałatkowego
łyżka soku z cytryny
sól

Przygotowanie:

Kapustę drobno szatkujemy, ogórek kroimy w kostkę, marchew w cienkie półplasterki, natkę siekamy. Mieszkamy składniki i polewamy sosem (olej, sok z cytryny), doprawiamy do smaku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-08-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" Wanda Kosiorek (Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia")

Twoje zapiski: