puszka.pl - pysznie!

Przysmak Dziwaka - pieczarki z kaparami i oliwą czosnkową


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

4 małe pieczarki
marynowane kapary
2 ząbki czosnku
tymianek
oliwa
sól

Przygotowanie:

Pieczarki obedrzeć ze skóry, pokroić na bardzo cienkie plasterki. Kapary odsączyć z zalewy. Utrzeć 2 ząbki czosnku z oliwą i solą, dodać pod koniec tymianek. Ułożyć pieczarki na kwadratowym talerzu, posypać kaparami, skropić dressingiem.

Wskazówki i uwagi:

Uwaga - skupiona.
Wskazówka - ciabatta.
Nadesłał(a) ~Y, dnia: 2005-12-07 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.

Twoje zapiski: