puszka.pl - pysznie!

Pasta-pierdzioszka

Z lodówkowych resztek powstała pasta o intrygującym smaku, którą polecam na wieczory samotne lub z kimś, z kim można wspólnie zionąć czosnkiem... Wszelkie chleby - obowiązkowo! Krakarsy - niewykluczone :)


Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

Proporcje ustalić z wyczuciem: trochę sera białego, dwa ugotowane jajka, pół puszki groszku zielonego, kilka plasterków wędliny sojowej of kors, dwa ząbki czosnku, śmietana, majonez.

Przygotowanie:

Wszystkie składniki przekręcić przez maszynkę, po czym wymieszać je z łyżką majonezu i łyżką śmietany. Przyprawić solą i pieprzem.
Nadesłał(a) sese, dnia: 2006-11-29 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.

Twoje zapiski: