tofu sałatkowe 50g
sałata kilka listków
rodzynki 10g
pomidor 200g
pieczarki 100g
ew. olej do podsmażenia pieczarek
cukinia 100g
musztarda
ketchup
majonez sałatkowy
ew. pieprz i sól
Przygotowanie:
Pieczarki pokroić w plastry, podsmażyć, poddusić na patelni. Ja dusiłam na wodzie, wy możecie skorzystać z oleju. Pomidory pokroić w kosteczkę, podobnie cukinię i tofu. Sałatę porwać i wrzucić do miseczki, dodać łyżkę rodzynek. Gotowe pieczarki dodać do sałatki i zmieszać z majonezem, musztardą i ketchupem. Jeśli ktoś chce, to doprawić solą i pieprzem.
Smacznego!
Nadesłał(a) patusiek16,
dnia: 2009-05-12 15:47:07.21
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.