7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta "łososiowa" (marchewkowo-orzechowa)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pominąć sok pomidorowy i część bułki tartej (bez sensu :)), dokwasić sokiem z cytryny i jest pycha! (A, i to gotowanie nie wiem, po co - warto zostawić na kilka godzin, żeby się smaki przegryzły, jak z każdą pastą, ale to wszystko).
moritura 2013-10-21 22:05:27.23

Pasta przełożona jeszcze na gorąco do słoiczków pięknie się zassała i przechowała. Oczywiście nie pasteryzowałam jej dodatkowo, tylko wystudziłam i wstawiłam do lodówki. Dziś po ponad 2 tygodniach ją otworzyliśmy i jest jak świeżo zrobiona :) Gdyby zawierała strączkowce lub inne bogate źródło białka, nie byłaby raczej tak trwała...
patrycccja 2013-04-06 21:09:22.474

Hm, mi akurat niezbyt pasuje. Orzechy ziemne w takiej postaci to jednak nie moja bajka. Sytuację uratował chrzan :D
patrycccja 2013-03-21 11:25:49.714


Baardzo dobra pasta, polecam! :)
kasiarka 2012-02-25 23:28:11.107

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas