7718 przepisów wegetariańskich
w tym 4909 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kapusta biała z pieczarkami na maśle

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Smaczne i zdrowe. Niebo w gębie!
~Anonim 2015-03-22 13:56:01.746


mmm pyszne :) dodałam tylko nieco sosu sojowego i zmniejszyłam ilość masła, reszta przepisu bez zmian. gotową kapustę wymieszałam z pełnoziarnistym makaronem i tym sposobem mam łazanki, mniam.
majczi 2013-11-28 18:26:17.454


Wczoraj zrobiłam... nieeeeebo w gębie. Kocham takie przepisy: prosty, szybki, a od michy nie można się oderwać ;) Dzięki za przepisy - wchodzi na stałe do menu!
Ekasha 2013-11-26 07:53:00.98

Super przepis:)Robiłam już 2 raz,bo tak to zasmakowało nawet mojemu mężowi:)
webbisia 2013-03-12 11:53:56.504

Ja włąśnie pichę kapustkę z pieczarkami.CIut inny przepis niż wyżej opisany.Wg przepisu mojej mamy i też super smaczek.Mój mąż może jeść non stop przez cały dzień:)
~bosa_osa 2011-12-02 12:41:38.017

Ogólnie nigdy nie lubiłam potraw z surowej kapusty gotowanej, ale jakoś mnie natchnęło na to. Bajeczka :) Proste a pyszne :)
Annika 2010-12-07 10:59:57.002

Nie mogę się nadziwić fenomenu tego dania - jest tak proste, stosunkowo mało pracochłonne a pyszne tak, że można się tym zajadać na okrągło :))
veg_mania 2010-10-26 16:03:48.566

pyszne!
ryfka 2010-07-01 17:59:27.115

Bardzo obry przepis, wypróbowałam i polecam!
~yen 2010-05-09 15:46:21.487

ee to wyszlo na to ze zorbilam jeszcze inaczej jak zwykle hehe
~Silverka 2007-11-13 00:00:00.0

smaczne danie. zrobilam bez pieczarke bo zapomnialam ;p no i bez dodatku soli bo pomyslalam ze wystarczy sam sos sojowy:-) wyszlo mniam :D
~Silverka 2007-11-13 00:00:00.0

Za chwile nastapi chwila proby. Nie wydaje mi sie ze bedzie to rewelacyjnie oryginalna potrawa ale moze byc smaczna.
~bołta 2005-09-21 00:00:00.0

Zrobiłam danie według przepisu, ale zamiast kapusty białej dałam włoską i... po prostu niebo w gębie!!!
Finn 2002-05-07 00:00:00.0

Przepis ten podała w Twoim Stylu p. Tessa Capponi- Borawska. Kapustka jest znakomita, ale ja wolę wersję z kiszoną, którą sie odcedza(soczek wypija) przelewa i dusi z pieczarkami długo i wolniutko, aż do momentu gdy maślany zapach nie pozwoli nam dłużej utrzymać języka i wygłodniałego brzuszka na wodzy.
Smacznego!
~claud 2001-05-31 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas