7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bakłażany pieczone z tahini

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

bo bakłażana na wszelki wypadek przed przyrządzeniem najlepiej przekroić na pół, posypać solą i zostawić żeby puścił sok na kilkanaście minut potem to opłukac i dopiero smazyć- może dlatego wychodził ci bez smaku... i bakłażana raczej nie podaje się solo tylko w towarzystwie np.cukini:) no chyba że jak tutaj np pieczony...ciekawy przepis- wypróbuje !
~bułka 2009-12-02 13:31:25.428

Juz kilka razy eksperymentowalam z baklazanem jednak zawsze wychodzil mi twardawy, i bez smaku mimo uzycia przypraw......widocznie nie mam talentu do tego warzywa ;D
~czerwona stopa 2005-03-22 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas