7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chleb żytni cebulowy na zakwasie

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zakwas może pachnieć octem, to go nie dyskwalifikuje. dopiero gdy mocno śmierdzi, tak, że się nie da wytrzymać i pojawia się pleśń, to wyrzucamy. Tylko wg mnie dwa dni to za mało, by mieć wartościowy, mocny zakwas, na którym wyrosnie chleb. Potrzeba co najmniej 4-5 dni, a i tak pierwsze wypieki mogą być jak cegła.
~Ani 2008-07-04 18:27:59.189

ja nie jestem autorem tego przepisu, skads go przepialam, dokladnie juz nie pamietam skad, to samo dotyczy innych przepisow chlebowych umieszczonych tu przez wojmata a sygnowanych moim nickiem. pozdro.
~gombek 2001-10-26 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas