7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ryż z curry i włoszczyzną

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

sprawdzałem, oczywiście nie miałem cierpliwości żeby ryż zeszklić, zaczęło mi się wszystko przypalać więc podlałem wodą trochę szybciej niż powinienem, i tak wyszło super!
~will 2019-11-26 14:51:21.126

Rewelacja! Wyszlo przepyszne!
rudasna 2014-03-18 20:41:41.058

Wykorzystałam warzywa z gotowania bulionu - świetny patent :) Nawet pora poszatkowałam. Dodanie warzyw to też fajny pomysł na cudowne "rozmnożenie" ryżu, kiedy okazuje się, że jest go za mało. Polecam :)
Następnym razem marchewkę pokroiłabym tak samo drobno, jak pozostałe warzywa - gruba kostka wcale nie wygląda lepiej.
patrycccja 2013-02-02 20:21:55.061

Polecam ten przepis, wychodzi naprawdę przepyszne! Moi goście stwierdzili to samo. Ja dałam ilościowo półtora szklanki ryżu, czyli 3 szklanki wody, 2-3 marchewki, kawałek nieduży selera,połowę dużego pora, dwa korzenie pietruszki dokładnie podane przyprawy. Zwracałam uwagę by rzeczywiście doprowadzić ten ryż do zeszklenia się, trwało to trochę pewnie z pół godz. a potem gotowanie się też z kolejne 10 minut ale warto.
~kasia 2012-02-17 15:01:33.902

Potrawa bardzo dobra tylko brak dokładności przepisu był denerwujący!!
~Matt 2004-02-17 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas