7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Szpinak z tofu w bułce tartej

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

potwierdzam, wychodzi przepyszne. robilem na swiezym szpinaku.
~tomasz 2019-12-08 16:34:37.789

To jest bardziej jak panierka. Ja mocze tofu w sosie sojowym, a potem obtaczam je w bulce tartej. Najlatwiej jest zrobic to w zamknietym pojemniczku potrzasajac nim. Po usmazeniu wychodzi jak na zdjeciu :)
ryfka 2010-02-08 18:05:53.456

Co to znaczy "zasmażyć w bułce tartej"? Opanierować, czy podsmażyć bułkę z tłuszczem i wrzucić do niej tofu?
~mimi 2010-02-08 16:49:24.022

W mojej wersji szpinak był świeży, dodałam do niego ząbek czosnku, gałkę muszkatołową i sól. Tofu wcześniej było moczone w sosie sojowym, czerwonawy kolor tofu jest od oleju z czerwonej palmy w którym było smażone. Bardzo dobre!
ryfka 2009-06-24 15:29:17.805

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas