7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Buraki z papryką i cebulą (na zimę)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Jan do buraczków dodaję do smaku soli i kwasku cytrynowego. Nie daje ani octu, ani cukru, gdyz wtedy nawet chorzy mogą jeść , a pozostali moga sobie doprawić przed posiłkiem
~lodziarz 2014-09-21 19:33:12.312

czy moge prosic o przykladowe dania z ktorymi mozna podawac przetwory?
dziekuje
~Tolka 2013-07-19 21:03:41.22

Zrobiłam, ale ilość cukru zmniejszyłam o ponad połowę - spróbowałam "na świeżo" i nie sądzę, żeby było potrzeba więcej. Póki co wszystko wygląda bardzo zachęcająco :)
PS: Maszynki do mielenia też nie mam, więc paprykę pokroiłam w drobną kostkę, a cebulę posiekałam cieniutko.
patrycccja 2010-10-18 18:30:53.087

Witam, czy do tej wersji pasteryzowanych buraczkow potrzebny jest cukier i ocet? Czy to konserwuje, czy moze byc bez tego na wiele miesiecy?
~Honia 2010-10-08 12:26:57.92

A jak ktoś nie ma maszynki do mielenia to co byście polecili zrobić z ta papryka i cebulą?
~burak 2009-10-05 15:37:14.269

zrobilismy byly bardzo dobre
~waldemar 2005-09-12 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas