7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Barszcz czerwony rarytas z grzybami, jabłkami i sokiem buraczanym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

amen!
~sha 2005-12-31 00:00:00.0

hm nei rozumiem o co ci chodzi z ta miesna ideologia? chyba starasz sie byc blsykotliwa na sile:)
~ah 2005-12-31 00:00:00.0

A Wam sie zdaje , że w barszu z torby nie ma tłuszczu zwierzęcego?
A ponadto te wszystkie przyprawy typu jarzynka i sos sojowy to nieomal sama sól. Rewelacyjnie podnosi ciśnienie, żoładek tez uwielbia takie solanki.
Jeżeli lubi sie jadac jarzynki to po co dorabiac jakies ideolo , jakby bez tez tego nie mozna było nie lubieć mięsa. Niektórym po prostu mięsko nie smakuje bez dodatkowej ideologii.
~barbarasla@wp.pl 2005-12-30 00:00:00.0

dlaczego psujesz tak wysmienity barszcz ,jakims swinstwem z torebki? A może zrob zakwas buraczany i dodaj nakoniec gotowania barszczu?
~malipu@interia.pl 2004-04-11 00:00:00.0

Dodawanie do zup gotowych zagęszczaczy (naszprycowanych chemią)jest lekką przesadą, a pomysł zakwaszania barszczu sokiem spod kiszonej kapusty to już zbrodnia!!! Przecież ta kapusta zabije cudowny smak buraków! Poza tym za dużo "grzybków" w barszcz. Napewno nie skorzystam.
~mycha 2004-04-01 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas