7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Power sok: marchewkowo-jabłkowy z buraczkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Może faktycznie coś w tym buraku siedzi, bo jak piłam soczek o dużej zawartości buraków (i zaraz po wyciśnięciu) to... bolało mnie gardło! Tata miał to samo, a siostra i mama solidarnie nas wyśmiały ;) Ktoś wie, czego to może być przyczyna? I czy "odstanie" soku coś zmienia?
kasiarka 2011-08-03 17:00:46.625

właśnie piłam rano taki sok, z grubsza w takich proporcjach, tylko nie robiłam go z tego przepisu, dopiero teraz się na niego natknęłam:) sok jest pyszny. Nie wiem, jak smakuje z sokowirówki, ale z sokowyciskarki (działa łagodniej niż sokowirówka i nie niszczy witamin i enzymów, nie natlenia i nie nagrzewa soku) jest przepyszny:)
polecam picie soków rano na czczo - świetny początek dnia, daje na pewno więcej energii niż popularna kawa.
jazgottt 2011-01-29 14:12:39.38

nie zgodzę się z tymi 120 minutami. Sok powinno się pić zaraz po wyciśnięciu, bo z czasem traci swoje wartości. Ja piję sok z buraka po wyciśnięciu i czuję się świetnie
~Monika 2011-01-29 12:45:06.12

...soczek pyszszny! :)
ale ja dalam za duzego buraka :P
~figurka_zgórka 2010-02-12 15:56:34.291

Dlaczego sok z buraka wyciska się wcześniej?
~Isa 2009-08-07 10:31:57.526

sok z buraka powinno się wyciskać dwie godziny przed podaniem.. a więc najpierw burak, a dopiero po tych 120-stu minutach reszta :)
autor anonimowy 2005-09-30 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas