7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Cukinia w panierce (w cieście)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Naprawdę dobre!
zielenieję 2014-09-08 18:12:20.148


Pyszna :)
jakubezmiensny 2014-03-16 11:06:44.216

Pycha! Do tej pory taplałam cukinię w jajku, albo w wodzie, ale to jest duzo lepsze! i dzięki za ten patent z posoleniem panierki, zawsze soliłam cukinię i wychodziła mi niedosolona, poza tym cukinia puszczała wodę i panierka się nie trzymała. Mój mąż nie jest weganinem, więc zjadł z rozpuszczonymi plasterkami żółtego sera na wierzchu i sosem pomidorowym. Dzięki wielkie za ten przepis! :)
~Aga 2011-07-03 22:16:30.384

Pychotka ! Ja dodałam do mąki czosnek granulowany, sól, pieprz ziołowy i oregano, mniam.
~Ilona 2011-06-26 14:54:33.579

Zrobiłem, ale trafiła mi się jakaś niedobra cukinia :(
~jedi 2010-09-18 17:08:21.033

Ja do tego ciasta z mąki dodałem kilka posiekanych listków bazylii i szczyptę pieprzu ziołowego, co dało tyle, że wcale mdłe nie było. Polecam!
~skolopendra 2010-08-29 23:00:55.132

A ja uwielbiam smak cukinii! najlepiej tylko z sola, ew bazylią, mniam.
~ksz 2007-10-10 00:00:00.0

mi smakuje :) ale wiesz, ja wybredna smakowo raczej nie jestem - ważne, by było wegańskie i tyle ;)
~en 2007-09-28 00:00:00.0

En, mam pytanie, smakuje Ci taka cukinia?? Nie wiem czemu, ale dla mnie cukinia jest zawsze, choćby nie wiem jak doprawiona, bez smaku. Pytam tylko z ciekawości, pewnie mam już tak wyparzone gardło, że nie dociera do niego smak subtelnych w smaku potraw :)
~Kaśka 2007-09-05 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas