7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Paprykarz ryżowy z włoszczyzną

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Właśnie zrobiłam. Pycha!!!! :)
Qmcia 2013-10-20 20:11:59.652


Kto by pomyślał,że ryż na kanapce tak świetnie się sprawdzi ;)
gosiat 2012-04-06 05:48:23.929

ja robiłam wczoraj PYCHA, wcześniej robiłam z proteiną sojową - taki sobie wyszedł. Ten za to - REWELACJA.
Polecam
monika77 2012-04-02 10:09:36.215

Dziś zrobiłam ten paprykarz po raz setny. Wyszła mi niestety konsystencja inna niż zazwyczaj (nie pastowata), chyba przez zbyt sypki ryż. Żeby uratować paprykarz jako pastę, zblendowałam go i moim zdaniem jest jeszcze lepszy :)
ankaopolanka 2012-03-29 17:25:50.257

Naprawdę świetny, polecam.
hauadaj 2012-01-31 15:46:48.683

Muszę zrobić, bo te kupne to drogie i poza tym i tak wolę wiedzieć co w jedzeniu mam..
~Ilona 2011-09-05 07:56:33.316

w wersji uboższej (ryż, koncentrat, cebula i por) też smakuje świetnie. I szybko się robi!
Zanetak 2011-05-05 19:06:13.248

mniam :D
~Silverka 2010-10-11 18:48:32.465

Mi smakowało, polecam:)
veganjihad 2010-08-21 14:01:04.232

hmm nie do końca ten przepis ucelował w moje kubki smakowe ;-]
sangria 2008-12-15 19:06:56.162

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas