7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Burgery cieciorkowo-fasolowe ze słonecznikiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

zmiksowanym sezamem?
efedrina 2012-04-23 19:16:43.138

Czym możnaby zastąpić tahini?
~Isa 2012-04-23 17:34:58.923

bardzo dobre, tylko trzeba lepic malutkie burgery bo wieksze sie rozpadaja. Masa przed upieczeniem fajnie smakuje na kanapce jako pasta. polecam
~TURIAM 2011-12-04 15:17:54.054

dzieki za odp! bede je robic jutro,wiec mam nadzieje zy wyjda..napiszę jak mi sie udało:)
ale jednak je upiekę.
llola 2009-11-15 14:38:41.659

llola, spokojnie możesz smażyć. Tylko wtedy wyjdą raczej kotlety - nie dasz rady zrobić sporych (wielkość bułki), płaskich placków i usmażyć ich tak, żeby się nie połamały.
~pat 2009-11-15 11:41:40.513

Zastanawiam sie czy zamiast piec można je usmażyc?
llola 2009-11-14 22:53:39.256

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas