7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Buraczki na ciepło, zabielane smietaną

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Cukier do buraczków na zimno to jak najbardziej, ale do ciepłych jak dla mnie nie pasuje. Do smażenia margarynę i masło najczęsciej można stosować zamiennie. Są tylko nieliczne takie przepisy, w których masło smakuje lepiej, jak jajecznica na przykład. Ale przy buraczkach to nie robi większej różnicy..
ryfka 2012-10-19 00:05:51.761

Dodaje sie jeszcze do smaku cukier i sól i w życiu nie smaży sie buraczkow na margarynie!!! tylko na maśle
~ksaww 2012-10-18 15:11:00.426

zlituj sie.... na margarynie???
~MP 2012-10-04 16:45:02.534

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas