7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Frittata ze szpinakiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Frittatę można potraktować podbnie jak ciasto i upiec ją w piekarniku - nie rozpadnie się podczas smażenia a gorąca jest bardziej puszysta. Można się pokusić też o ubicie białek jak w typowym ciescie.Taka pieczona łatwiej się kroi. Tylko, że na efekty smakowe dłużej się czeka niż w przypadku opcji smażonej.
szokrana 2011-01-19 14:40:22.317

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas