7718 przepisów wegetariańskich
w tym 4909 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Alu ki tikki (indyjskie placuszki warzywne)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

...z treści wynika ,iż dysponujesz autentycznymi talentami nawigacyjnymi w omijaniu nawet najdrobniejszych przeszkód!Wniosek!mogłabyś z powodzeniem pilotować F-16 ?
w wojnie lotniczej wegeterian z nie wegeterianami?
zbig 2014-12-03 17:36:25.882

Wyszły świetne! W dodatku bardzo dobrze się lepiły, nie rozpadały. Genialnie pasował do nich chutney (u nas puszka.pl/przepis/3002-chutney_jablkowy_z_cynamonem_gozdzikami_i_cayenne.html). Jedyne ale dotyczy czasu smażenia - na dość małym gazie z jednej strony smażyłam placuszki przez 4 minuty, a i tak były mocno przysmażone. Skąd więc 12-15 minut w przepisie? Tak czy siak były świetne :) Bałam się, że będą zbyt pikantne, więc dałam mniej masali i pominęłam chili - niepotrzebnie, wyszły bardzo łagodne. Tak samo sól - lepiej, gdyby łyżeczka nie była idealnie płaska. PS. Ziemniaki zrobiłam w mikrofali, żeby było szybciej (puszka.pl/przepis/5166-ziemniaki_z_mikrofali-0_5_kg_w_10_minut_.html).
patrycccja 2012-08-18 22:01:51.969

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas