7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Kluski lane na śniadanie (z tofu zamiast jajka), w wersji zwykłej lub bezglutenowej- Komentarze do przepisu -
Kuuuusi, ale nie lubię mlecznych zup. :( Ja zawsze jadłam lane kluski w zupach. Nadają się? :)
~Agnieszka 2014-10-28 19:56:52.31
Idealne proporcje. Kluseczki bardzo delikatne, wręcz aksamitne (w wykonaniu córki). O madonna, jak ja to lubię!!! Muszę spróbować sama je ugotować. Ależ czasy: matka dzwoni do córki i dopytuje, jak to się robi...A zdarza się coraz częściej, od kiedy jestem na diecie vege bg.
Dana 2014-06-25 18:18:23.007 Pyyysznee! I jak można nie przejść na weganizm, mając tak pyszne przepisy i zarazem czyste sumienie?... :) martusiak 2014-06-12 04:42:32.139
Świetny przepis, kluski wychodzą idealne. Zawsze jak mam w domu tofu, to robię te kluseczki.
misia13 2010-12-05 19:52:14.709
Bardzo przyjemnie się je gryzie. Pycha! :)
~poprad 2010-10-10 11:39:13.515
Faktycznie super, konsystencja klusek idealna. Dają zębom przyjemny opór - dokładnie tak! :)
~zonk 2010-09-20 10:56:49.618
Mmmm, ekstra! Śniadanie z dzieciństwa :) tylko w wersji vegan!
~zuza 2010-09-17 11:08:21.035
O jaaaaaa! Trzeba zakupić tofu :D
~zuza 2010-08-13 17:29:44.985
Przecież napisałam w składnikach "2-3 szklanki mleka roślinnego (ja używam Alpro naturalnego)" :D Poza tym jasne, że każdy użyje takiego mleka, jakiego będzie chciał.
patrycccja 2010-05-17 15:48:47.784
czy mleko zwykłe mozna zastąpic tu sojowym? chyba ze w skladnikach, w domysle miało byc mleko sojowe (bo przepis jest w kategorii "wegańskiej")
~s 2010-05-17 12:56:56.993 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Dziś zrobiłam kluseczki na mleku, ale ciasto blendowałam wraz z mąką. Wyszło mi za rzadkie, lejące. Wina blendowania czy za mało czubate łyżki z mąką? Może za dużo wody? Zwiększyłam ilość mąki i wyszły wspaniałe.
Dana 2014-11-02 08:34:43.496