7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Dip - puree selerowo-ziemniaczane

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Super przepis:)Na pewno jeszcze zrobię!
sunflower_ren 2010-09-21 12:13:51.639

Mniaaaaam :) Naprawdę super! Chociaż większość osób skrzywi się na sama myśl, no bo przecież ten okropny seler... A ja wam powiem tak: jak chcecie tkwić w przesądach, to omijajcie pora oraz selera zwykłego i naciowego szerokim łukiem. Ja tam już dawno przekonałam się że odpowiednio przyrządzone są bajecznie pyszne i mają wspaniały aromat. W tym przypadku też się to sprawdza - puree jest delikatne, aksamitne, czuć w nim i delikatny smak selera i mleka. Odpowiednio przyprawione jest genialne :) Do białych szparagów pasuje jak ulał!
patrycccja 2010-06-09 19:05:12.59

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas