7718 przepisów wegetariańskich
w tym 4909 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Cytrynowy sernik z tofu i kaszy jaglanej

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

rollo, normalnie, skrystalizowany (scukrzony) miód jest w stanie stałym. No ale co się pośmiałaś nie wiedząc o tym, to Twoje ;)
~dd 2012-12-06 12:06:17.072

Ja wypróbowałam przepis z tofu naturalnym Polsoi. bardzo, ale to bardzo udany wypiek. Z jednego się tylko nieco uśmiałam: Jak się bierze czubatą łyżkę miodu?? :D
~rollo 2012-04-28 15:39:43.874

Robilam w grudniu na święta i wyszedl znakomity !
Tylko ze dodalam jeszcze kilka brzoskwin z puszki - pokrojonych drobno co wyszlo mu na plus bo naprawde jest przepyszny i z tego względu tez nie moge zamiescic zdjęcia bo tak szybko zniknąl ze nie zdazylam zrobic mu nawet zdjęcia :D
A i ja robilam z mleka sojowego kupowanego biedronkowego - waniliowego , dalam tez zamiast miodu zwyklego oczywiscie miod majowkowy i troche cukru waniliowego i zwyklego do smaku bo lubie slodkie ciasta a tofurnik tym bardziej !
Do samego ciasta dodalam kilka lyzeczek cukru pudru i tez wyszo na plus.robilam ciasto z maki pszennej.
nastepnym razem bede robic z innego przepisu tofurnik bo chce wyprobowac wszystkie przepisy ale na 100 % do tego wroce i polecam wszystkim !
OpenWorld 2012-03-02 21:00:32.198

Ten sernik wygląda jak prawdziwy a o tyle jest lepiej ,że jest wegański :)
Mam nadzieje ,że smakuje tak jak wygląda :)
OpenWorld 2011-09-15 18:03:49.898

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas