7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fasolka szparagowa duszona z oliwkami i tymiankiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Ja trochę zmodyfikowałam przepis, ugotowałam fasolkę pokrojoną w kostkę w wodzie z dodatkiem sosu sojowego, później dopiero smażyłam na oliwie z oliwek, dodałam też bazylię i garam masalę, a zamiast czarnych oliwek - zielone z papryką. Na końcu jeszcze łyżeczkę octu bo jakieś mdławe było i wyszło super :)
~wegi 2010-09-03 15:50:24.745

jestem na świerzo po spróbowaniu... kilka uwag.
- Jestem smakoszem oliwek więc troche mało obiektywne ;) ale radze dać ich kilkanaście: smak się gubi.
- Więcej cebuli, bo naprawde może się okazać za łagodne.
Aha i super pomysł tymianek+fasolka.
Ogólnie dobre :]
~TeReus 2001-03-02 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas