7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Makaron "samo zdrowie" ze śmietanowo-czosnkowym szpinakiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

dziękuję za sugestie! śmietana słonecznikowa brzmi bardzo zachęcająco, na dniach ją przyrządzę i dam znać co wyszło z tego dania po wegańskich modyfikacjach :). myślę, że będzie świetnie pasować.
majczi 2012-04-28 23:35:34.262

majczi - a ja uzylabym smietany slonecznikowej. W takich daniach jak to smietana slonecznikowa sprawdza sie u mnie w 100%. Przepis znajdziesz tu: puszka.pl/przepis/6625-smietana_slonecznikowa.html
Iwo-na 2012-04-28 20:30:29.421

@majczi ja używam do podobnego sosu śmietany 18% a nawet 12% i jest ok
tiny 2012-04-28 14:59:53.157

dzięki za odpowiedź. używam tej śmietany od dawna, ale nie wiedziałam czy ona się nada, jest znacznie mniej tłusta, niż klasyczna śmietana 30 %-owa ;).
majczi 2012-04-28 12:13:59.264

Śmietana sojowa z firmy Valsoia znajdziesz w Piotrze i Pawle bądź w Tesco kosztuje około 5 zyli za 200ml kartonik
~freak's kitchen 2012-04-28 11:24:56.381

ma ktoś może pomysł czego użyć zamiast śmietany (w wersji wegańskiej)?
majczi 2012-04-28 11:10:10.946

zamiast śmietany polecam dać serek homogenizowany naturalny (kupuję w Lidlu) pyszne i mniej kaloryczne ;)
koralina 2012-04-27 17:20:30.971

robię bardzo podobny makaron tylko sos smietanowy robie osobno praktycznie te same skladniki + curry polecam sprobowac mnie takie polaczenie odpowiada
~Lilak 2011-10-19 20:30:24.424

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas