7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Papryka po hiszpańsku (z patelni)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Hmm... Dobrze wiedzieć. Dzięki za informację. :)
bonamartinka 2012-01-07 15:01:26.007

Zdecydowanie odradzam ponowne wykorzystanie tego tłuszczu, gdyż po jego obróbce sa w nim nagromadzone toksyczne zwiazki powstałe w procesach polimeryzacji i cyklizacji tłuszczu. Wielu ludzi tak robi, ze polewa ziemniaki takim własnie tłuszczem i potem dziwią sie, ze są chorzy, maja podwyższony cholesterol itp.
kathrine8 2012-01-04 20:50:55.758

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas