7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta pistacjowa (papista)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Dałam trochę mało pistacji ale i tak wyszło super.
aygora 2016-04-17 07:37:56.763

świetny przepis :) na bardziej wystawne okazje papistą można by nadziewać malutkie pomidorki, albo serwować na grzankach, z cząstkami awokado ^^
_franca_ 2008-11-15 17:05:32.293

pycha, pycha :) swietne i z oliwkami i z ogorkami - surowymi, kiszonymi, korniszonami - wszystkimi.
nie mialam oleju lnianego, wiec dodalam oliwe. i troche pieprzu mielonego.
patrycccja 2006-10-06 00:00:00.0

allleee pyszne...mniam mniam...szkoda tylko ze te pistacje nie takie tanie, by mozna bylo wcinac codziennie, ale gdy tylko pistacji dostatek trzeba robic papiste!!!!!!
~mem 2004-08-23 00:00:00.0

Paluchy mnie bolą od łuskania orzeszków, ale warto było. Ta pasta jest niesamowicie syta - po 2 małych kanapkach nie miałam już miesjca w brzuszku, co się nie zdarza :)))
Rena 2001-03-02 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas