7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sopa paraguaya lub chipa guazu, czyli pikantne ciasta z mąki kukurydzianej lub z kukurydzy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pyszna ! Przede wszystkim na ciepło gdy jest świeża, jest to praktycznie podstawowe danie, potrawa w Paragwaju.
Smacznego i pozdrowienia z Paragwaju
Gosia i Zbyszek - Granja Pit
~Zbyszek 2014-07-29 16:56:11.229

Ja piekę zawsze na blaszce 24x34 cm.
Iwo-na 2013-05-10 16:24:55.057

a na jakiej blaszce?Bo jak będzie za mała to zkalec murowany :)
Madziula 2013-03-22 14:43:23.428

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas