7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Dyniowe gnocchi pełnoziarniste

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Magda, nie ma potrzeby dodawać jajka, wielokrotnie robiłam różne kluski i nigdy nie dodawałam jajka :) Najlepiej wrzucić kilka kluseczek i sprawdzić po ugotowaniu - jeśli będą za miękkie, wtedy najlepiej dodać trochę więcej mąki.
nasse 2014-12-30 21:59:28.047

zaskakuje mnie brak jajka w cieście, hmm, chyba dodam chociaż jedno.
Dzięki za przepis!
~Magda 2014-12-30 13:01:19.067

Ja zawsze kroję dynię na kawałki, wykładam na blachę i piekę do miękkości. Potem obieram skórę (łatwo odchodzi od miękkiego miąższu) i blenduję na gładko.
nasse 2013-10-28 20:05:42.71

Mike, autor przepisu z bloga, odpisał w komentarzu komuś, że z pieczonej. puree jest zawsze z gotowanej lub pieczonej dynii, z surowej nie da rady :). fajny przepis, chyba wypróbuję, szczególnie że kończą mi się pomysły na dynię, a to dopiero początek sezonu!
majczi 2013-10-28 15:02:38.712

Fajny przepis, a czy to puree z dyni jest zrobione z surowej dyni?
~Marta Wieczorek 2013-10-28 11:12:44.829

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas