7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Wegańskie bezglutenowe pieguski

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Jeśli zastąpiłaś syrop z agawy cukrem możesz dodać więcej mleka, spróbować piec krócej i może w trochę wyższej temperaturze. Wtedy ciasteczka powinny być bardziej miękkie.
readeat 2013-10-11 23:42:12.016

Zastąpiłam syrop z agawy cukrem trzcinowym i ciasteczka wyszły naprawdę pyszne! Jedyny ich mankament to to, że wyszły bardzo, bardzo twarde, zapewne przez dodatek mąki kukurydzianej (dałam 50 g). Ale następnym razem zrobię tylko z ryżowej :)
Cimeriesi 2013-10-05 10:24:14.889

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas