7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kapusta biała z soczewicą

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Fajny pomysł, ale do tego rzeczywiście trzeba przesmażyć cebulę, później dużo dobrej starkowanej marchewki,trochę świeżej kurkumy A pod koniec jabłko i wycisnąć sok z cytryny!
~Edyta Kaleta-Sachaj 2018-05-19 15:40:44.649

Niebo w gębie!!! Zrobiłam z połowy porcji i kminek miałam tylko mielony. Zaczęłam od 2 zeszklonych cebul, potem kapusta, przyprawy + kostka warzywna. Dodałam soczewicę i na koniec było odrobinę za dużo wody. Dodałam ketchup łagodny... makaron miałam tylko zwykłe świdry, ale co tam - miód malina, takie pyszne!!!
~Dorota 2015-01-02 17:57:41.859


bardzo dobre! na maśle roślinnym przesmażyłam najpierw 4 cebule pokrojone w piórka i do nich wrzuciłam kapustę. oprócz tego dodałam słoiczek koncentratu pomidorowego, kostkę warzywną i trochę sproszkowanej papryki. wymieszałam z makaronem pełnoziarnistym. obiad na trzy dni, lubię to :).
majczi 2013-12-15 16:56:18.959

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas