7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ruskie pierogi

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

ja robie podobnie tyle ze do farszu wlewam śmietaty, dla smaku, zeby bylo kwaśniejsze.
~patka 2005-08-11 00:00:00.0

no cóż. nie jestem wytrawną kucharką - każdy pieróg był innej wielkości, lepiłam je (z pomocą mojego mężczyzny) cały dzień, ale udały się. chyba wszyscy kochają ruskie pierogi, ale czy bardziej nie smakują u mamy? :)))
Rena 2000-09-25 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas