Pyszny, prosty pasztet :) A w dodatku przeczytałam, że ta odmiana fasoli wpływa fantastycznie na podnoszenie B12 w organizmie poprzez dużą zawartość kobaltu :D
Są źródłem pełnowartościowego białka, węglowodanów złożonych, błonnika i tłuszczów nienasyconych. Smaczne na ciepło i zimno, pozwalają na użycie ulubionych składników, a przy tym wyglądają atrakcyjnie.
Kiedy zarzuciłam gluten i słodycze, potrzebowałam nowego rodzaju "deseru". Na szczęście szybko wpadłam na ten oto przepis i od tamtej pory rzadko jem na śniadanie co innego. Pycha!
Puddingowsianka, czyli pudding w wersji wegańskiej (bez mleka) z płatkami. Idealnie nadaje się też dla osób na diecie, ze względu na bardzo małą liczbę kalorii. Dobry pomysł na śniadanie, a sam pudding jako przekąska w kryzysowym momencie potrzeby czegoś słodkiego :)